SyysSuni 2013

Jormas (ei se bändi, vaan Jorma P, sekä Jorma K) + Vesa Suninlahdessa su 29.9 – ti 1.10.2013.
Armon vuosi -13 on ollut moninaisten epäonnisten sattumien ja melkoisen synkkien tapahtumien aikaa. Muikutkin puuttuivat kauden alussa kuin enteellisesti…
Tällä reissulla saatiin sitten vähän niin kuin armopalana vuoden ensimmäiset muikut: 57 kpl, noin 2 kiloa. Kolmella verkolla!

Vaihtoehtoinen teksti 2
Paistettuja muikkuja sekä pikkunieriä (katso linkeistä kuvasarja "SyysSunia ja -unia 2013")

3 kommenttia artikkeliin ”SyysSuni 2013”

  1. Toimiiko muilla tuo ”SyysSunia ja -unia 2013” -kuvasarja? Mä en saa auki mitään.

    Muutin albumin julkiseksi, eli nyt se näkyy kaikille jotka blogia sattuvat lukemaan.
    Vesa

  2. Muikkukannassa on jaksottain ainakin toisissa järvissä arvoituksellisia vaihteluita. Kuha on myöskin arvoituksellinen. Muistaakseni Tammelan järvestä kerrottiin kuhan hävinneen toiselta puolelta ja löytyneen taas toiselta puolelta. Paljakan kuhan sanottiin siirtyneen 70-kymppisen rakentamisen takia ja Erkki ja Pena saivat vuosien jälkeen ensimmäiset kun pistivat pyydykset paikkoihin mistä muistelin Sirkain Kustin kalastaneen. Vanhankaupungin lahdesta nostivat soutajat kuhan sinne ilmestyessä, ehken jätevesitunnelin jälkeen, kymmeniä kiloja päivässä. Veli Jorman kanssa emme kyllä saaneet edes kunnolla pohjaruohoja. En tarkalleen muista, mutta kuhantulo ei kestänyt montaa vuotta, sillä M/S Jussi oli 1998 lähtien Verkkosaaressa ja enkä muista yhtään kuhan soutelijaa nähneeni. Ennen oli Korkeasaaren ympäristö verkkoja tiheästi, sillä hoitajat pyydystivät eläimille tuoretta ravintoa. EU, pyhä Eu kuitenkin määräsi eläintarhan eläimille syötettävän pakastettua tarkastettua kalaa. Elpyneekö kalakanta verkkojen poistuessa. Pääsy Vanhankaupungin lahteen on ainakin esteetön.

  3. Jospa viime vuonna tuli saalistettua liian paljon muikkuja ja siksi tänä vuonna muikut kasvamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *